Expresia Libera

ultima săptămână de prietenie

Distribuie

Săptămâna aceasta începe mai târziu pentru mine, m-au prins pregătirile pt sărbători :)))  încât nu am găsit un timp potrivit pentru a scrie.

Ultima săptămână mi-am propus să mă încurajez, să mă încred în mine că reușesc în ceea ce îmi propun. L-am ascultat zilele din urmă pe Michael Singer într-un interviu și spunea că noi suntem cei mai mari dușmani ai noștri, ne dăm peste picioare singuri și ne îndoim de noi în fiecare moment. E valabil și în cazul meu, tind să fac asta iar crearea acestui obicei de a-mi oferi încredere, curaj, entuziasm că pot, e necesar ca și mod de a fi prietenă cu mine. Consider că a fi prietenă cu mine înseamnă acest lucru, de a avea încredere în mine însămi; într-o prietenă bună mă încred, nu?

Teal Swan spune despre încrederea în sine că e o sumă de factori precum abilități, caracter, adevăr și putere personală pe care ne bazăm în această viață. Dacă luăm fiecare element al acestei sume vedem că pentru a ajunge la încrederea în sine trebuie să „ne spunem” adevărul în care credem, să ne cunoaștem și prețuim abilitățile personale: talentele noastre, la ce ne pricepem, la ce suntem buni, ce facem cu ușurință – aceasta presupune să ne cunoaștem interiorul și să ni-l asumăm – să ne comportăm în acord cu valorile și credințele noastre.

sa am incredere in mine e un proces care face parte din practica împrietenirii cu mine iar aceasta presupune să admit /să onorez/să exprim și să îmi asum cine sunt eu cu adevărat.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide conversatia