Expresia Libera

grup de suport

Distribuie

În căutările mele de un grup online de suport pe codependență, care să funcționeze în aceste condiții pandemice, nu am găsit nimic; străinii stau mai bine căci au multe grupuri de suport care funcționează online f. fain dar să te exprimi în limba nativă e cu totul altceva, e mai natural.

Am inițiat un astfel de grup din nevoi personale, ca să mă ajut, să mă sprijin pe ceva; grupurile de acest tip oferă: susținere și sentimentul că nu ești singur; un grup de suport nu e o chestie specializată, nu participă psihologi/terapeuți, nu se dau sfaturi, soluții la problemele nimănui ci se împărtășește din experiența fiecăruia. Grupul este anonim, ce se spune în cadrul grupului acolo rămâne, este confidențial și se desfășoară pe meet. Fiecare participant poate să stea cu camera închisă, poate să asculte fără a lua cuvântul, dacă simte că nu vrea. Se ia ceea ce ne place și se lasă restul. Nimeni nu este conducător sau administrator, toți suntem egali și, pe rând, cine dorește, poate coordona întâlnirea și alege tema de discuție.

Îmi doresc ca acest grup să prindă contur și consistență, suntem la început dar ne-am adunat câțiva, de aceea pun aici linkul întâlnirii, care se defășoară în fiecare marți la ora 19.00.

http://meet.google.com/qfv-umfe-sxn

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide conversatia