Expresia Libera

APEL

Distribuie

Fac un apel tuturor celor prinși în codependență, celor care încă nu știu că ei sunt distincți de cei din jur, care se confundă cu ceilalți: învățați să FIȚI VOI ÎNȘIVĂ. Asta să fie singura dorință/motivație/idee care să vă bântuie interiorul. Cel mai mare păcat pe care noi codependenții îl putem face și care este baza codependenței este acesta: să nu ne manifestăm pe noi așa cum suntem; prin asta am greșit eu lui Dumnezeu sau oricum am vrea să denumim această forță, energie pe care o simțim și știm că există, prin faptul că am uitat să fiu ceea ce sunt cu adevărat și m-am pierdut în lume; aprecierea, validarea, acceptarea socială au fost mai atrăgătoare decât expresia adevărată a interiorului divin cu care am venit aici pe pământ.

Nu e nevoie să avem un plan prestabilit despre cum să ne exprimăm pe noi înșine dar să fim acolo când apare momentul, în fiecare secundă să fim pătrunși de acest lucru: să fim noi înșine. Descoperă ce îți place, ce te face să vibrezi la cel mai înalt nivel, în ce îți simți bucuria că palpită și fă acel lucru, oricât de dificil îți spune mintea rațională, umană că ar fi. Mergi pe drumul tău, pentru că e doar pentru tine și pentru nimeni altcineva; dispare competiția, comparația pentru că tu ești unic și pentru că nimeni nu mai e ca tine. Societatea ne așază pe fiecare în cutiuțe, ne categorisește pentru că așa funcționează mintea umană, nu ne poate cunoaște altfel.

Caci intelepciunea lumii acesteia este o nebunie inaintea lui Dumnezeu. De aceea este scris: „El prinde pe cei intelepti in viclenia lor.” (1Cor.3:19)

Dar noi nu suntem aici pentru lume ci pentru Dumnezeu, pentru ceea ce e infinit, divin, nemanifestat, etern din noi, pentru ceea ce rămâne după ce acestea dispar și noi știm, simțim fiecare pentru noi și nu putem exprima în cuvinte aceasta care este și rămâne.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide conversatia