Expresia Libera

Despre Mine

Distribuie

Sunt Lăcrămioara și mă aflu pe acest drum al recuperării din 2014. Am fost fascinată dintotdeauna de mecanismele de funcționare ale creierului uman și de reacțiile celor din jur iar în momentul în care am atins „fundul sacului” a apărut intuitiv în interiorul meu ideea că ceva minunat ve ieși din tot acel haos.

Am explorat acest drum al recuperării prin meditație mindfulness, vipassana, hipnoză și psihoterapie, gimnastică și dietă vegană, TaiChi, terapie Bowen, grup de suport AlAnon și ACA, curs de consilier dezvoltare personală, pe lângă studiul lucrărilor unor oameni minunați care au trecut printr-un proces de transformare puternic: Eckhart Tolle, Tara Brach, Gabor Mate, Tich Nach Hahn, Lisa A Romano, Leo Babauta și mulți alții.

Toate acestea m-au ajutat să fiu conștientă de tiparele programării din copilărie, să le observ atunci când se ridică la suprafață și să le eliberez. M-au ajutat să îmi dau seama cine sunt cu adevărat și să mă iert. M-au învățat să fiu prezentă.

Scopul meu este să transmit mai departe din ceea ce am descoperit și să îi susțin pe cei care și-au asumat acest drum al recuperării personale prin acest blog, prin discuții private și prin grupul de suport pe care l-am inițiat.

Deschide conversatia